Referencer

Jeg har trukket på Mettes skarpe formidlingskompetencer i flere sammenhænge, hvor arbejdsmarkedets parter går sammen om at give inspiration og vejledning til bedre arbejdsmiljø. Jeg oplever Mette som en præcis og dygtig formidler. Hun har skrevet en række fokuserede og klare artikler om digitalisering, arbejdsmiljø og ergonomi på en måde, der på en engagerende måde formidler pointerne til målgruppen – og samtidig viser en god forståelse for balancen, der skal findes, når der skal formidles for arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer på samme tid. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

Mads Kristoffer Lund

Projektleder og udviklingskonsulent at BrancheFællesskab for Arbejdsmiljø Velfærd & Offentlig administration

Mette er en ildsjæl der har det der skal til, for at levere komplekse budskaber på en let forståelig måde. Hun arbejder yderst professionel og strækker sig langt for at sikre en fælles succes.

Det har bl.a. resulteret i omtale i flere trykte medier og på landsdækkende TV.

Mette er samtidig en yderst sympatisk person, med stor empati og fuld dedikation.

Mette får vores varmeste anbefalinger.

Anette Hellmund Werenskiold

Marketing- & projektchef, Herrens Mark Aps

Jeg er blevet interviewet af Mette nogle gange om fagligt forholdsvist tungt stof. Mette formår at gennemføre behagelige interviews – men endnu bedre – resultatet og de skrevne ord fremstår klare, velprioriteret, veldoseret og let tilgængelige.

Malene Friis Andersen

Ph.d., Cand.psychh.aut., Post.doc at Nationalt Forskningscenter for Arbejdsmiljø og organisationspsykolog

Mette får mine allerbedste anbefalinger. Jeg mødtes med Mette i forbindelse med karriereudvikling og er i den grad blevet styrket. Mette er tilstede med det samme mødet starter. Man kan tydeligt mærke hendes dedikation og nærvær. Hun er 100% tilstede og super skarp i hendes måde at formidle og strukturere selve mødet på. Kæmpe anbefalinger herfra.

Mike Eriksen

Owner & founder at Grocery Copenhagen

På under 12 timer fik Mette arrangeret en yderst relevant medvirken i TV2s program “Go’ morgen Danmark” i anledningen af release af et nyt Hr. Skæg album. Mette startede med at stille mig alle de rigtige spørgsmål, som hjalp mig med at formulere mit budskab klart og enkelt. 1-2-3 havde Mette skrevet et genialt pitch til Go’ morgen Danmark og hu-hej, så var indslaget en realitet. Sjældent har jeg mødt en så effektiv og dygtig pressekonsulent. Jeg har ikke andet end roser tilovers for Mettes arbejde.

Mikkel Lomborg kendt som Hr. Skæg

I Væksthuset har vi flere gange fået hjælp af Mette. Altid med det samme gode og solide resultat. Det har både drejet sig om konkret lancering af rapporter, pressestrategi- og træning og ikke mindst det, at Mette kunne træde til med ultrakort varsel og bringe ro og retning på en pressesituation, som vi ikke selv følte os helt trygge i. Mette er rigtig god til at skære ind til benet, udfordre os på vores holdninger og få os til at formidle korte, men klare budskaber, som giver mening for verdenen omkring os. Det er en fantastisk evne Mette har, og jeg kan kun glæde mig til vores fortsatte samarbejde.

Jens Henrik Højlund

Adm. Direktør Væksthuset

Mette made a impressive PR job to drive attention to how cochlear implant can help and helped her daughter in being able to even be able to sing and perform. The story of her performance at the European Research and Innovation Days conference in Brussels was first-line stories both on national television as well as newspapers. This was more than we envisioned and proves Mettes strong network and driving force.

Karin Walfridson

marketing manager, Cochlear Nordic

Jeg kontaktede Mette til PR-arbejde med min skønlitterære debut. Indledningsvis var hun rigtig god til at starte en dialog, hvor jeg selv fandt ud af, hvordan jeg skulle håndtere at blive omdrejningspunkt for mediehistorier. Hun lykkedes med at sørge for god omtale og var med hele vejen med professionelle og brugbare råd. Det var alt det jeg havde håbet på – og mere til! Jeg kan varmt anbefale Mette både for sin personlig måde at gå ind i arbejdet og for stærke resultater.

Anne Zenon

forfatter

Mette var fantastisk til at sætte scenen for markedsføring af min bog i medierne. Hun skaber overblik, fortæller, hvad det handler om og sammen udviklede vi en handlingsplan, som hun hjalp med at eksekvere. Det var en gigantisk hjælp, bogen kom i en stribe medier (80% af de ønskede) og jeg kan virkelig anbefale Mette.

Tina Moe

CEO at leadership of the future

Mette Bau har hjulpet mig med at sprede kendskabet til min første bog Gaven i kritik.For en som aldrig har prøvet PR før, var det en stor hjælp. Det har betydet, at min bog nu har fået en rigtig god og bred omtale i medierne – både aviser, dameblade, fagblade og TV. Mette hjalp også med at planlægge mediestrategien og gav vejledning til, hvordan jeg skulle gribe min del af medielisten an, Do’s and Don’ts. Det gjorde det overskueligt og nemt for mig. Mette arbejder hurtigt, effektivt og med et stort overblik. Ingen tvivl om at hun kender branchen godt indefra. Jeg giver Mette mine bedste anbefalinger.

Maj Bjerre

Strategisk rådgiver / Gaven i kritik

At møde Mette Bau første gang og blive interviewet af hende er en oplevelse. Hendes engagement og dynamik er smittende, og man mærker fra første færd, at man er i gode hænder. Hun giver sig tid til at spørge og lytte, uden at det minder om et forhør, og man er straks på bølgelængde. Resultatet i form af den færdige artikel er næsten perfekt og bliver det med ganske små tilføjelser. Mette er både herlig og hæderlig, og jeg ville ønske, at jeg en anden god gang havde noget at fortælle hende og læserne.

Jacob Ludvigsen

Journalist, forfatter, igangsætter og idémand

Mette Bau fik til opgave at lave en spec. artikel til et fagblad. Efter en kort dialog og fremsendelse diverse materialer fik Mette frie hænder til at lave artiklen, og vi må sige at det fremsendte resultat levede fuldt op til vores forventninger. Et stort plus at Mette virkelig sætter sig ind i produkterne samt effekten af produkterne. Vi vil helt klart bruge Mette en anden gang, og kan klart anbefale Mette.

Karsten Skytteløv

Direktør / Lydac Akustik

Mette Bau har skrevet artikler til – og redigeret vores medlemsblad. Hun er yderst professionel, engageret og vedholdende, når hun skal løse en opgave. Hun informerer løbende undervejs og forventningsafstemmer. Det er med til at sikre et fælles fundament med høje standarder. Vores forventninger er blevet mere end indfriet.

Tanja Pihl Sandager

Projektleder i foreningen / deCIbel – Børn og unge med høretab

At nå igennem til medierne er ikke let, men det gør Mette Bau. Mette tog sig an opgaven at få min nye bog omtalt i medierne. Vi valgte 10 medier og fik omtale i 7, hvilket for mig var et fantastisk resultat. Hun opfatter hurtigt opgaven, formålet og skriver tekster der fænger og hvor jeg som kunde med det samme følte tillid. Mette arbejder struktureret, sætter op og holder aftaler og deadlines.

Ulrika Færch

forfatter, familierådgiver

Mette er helt igennem fantastisk, hun er super effektiv, hun skaber resultater på en meget cool og ansvarlig måde og hun er utrolig behagelig at arbejde sammen med. Jeg kunne ikke have gjort det så godt uden hende, da jeg udkom med min første bog. Bogen endte i blandt andet Go´Morgen Danmark, Alt for damerne, Magasinet Psykologi og Magasinet Liv og Sjæl og Søndagsavisen.

Rikke Østergaard

Erhvervssociolog

At arbejde sammen med Mette har været en stor fornøjelse. Mette opfatter hurtigt, stiller skarpt og teksterne til min hjemmeside er formuleret klart og præcist. Hun har været dygtig til at sætte sig ind i mit fagområde og samtidig god til at stille dybdegående spørgsmål, således at de endelige tekster virkelig har bragt mit budskab igennem.

Charlotte Ekman

Klinisk diætisk og coach

I forbindelse med vores lancering af første bog bistod Mette Bau os med PR arbejdet. Vores nyhed kom igennem på flere større medier. Specielt bemærkelsesværdigt var at Mette hurtigt fik hul igennem til Go’ Morgen Danmark, hvor vi fik mulighed for at demonstrere bogen live på TV. Samarbejdet med Mette forløber problemfrit og hendes progressivitet er højt værdsat hos os i Books & Magic.

Mark Folkenberg

CEO / Books & Magic

Mette Bau afholdt en workshop om indirekte salg for alle ansatte i PPclinic. Mette havde sat sig grundigt ind i virksomhedens og medarbejdernes forudsætninger. Under workshoppen formåede hun at skabe en stemning af nysgerrighed og tryghed, som tillod hver enkelt at deltage aktivt. Det tror vi er væsentlige grunde til at dagen blev en stor succes.

Lars Aakerlund og Jesper Karle

Direktører / PPclinic

Vi har brugt Mette Bau i forbindelse med promovering af vores Skimmelsvampehund. Mette Bau er meget professionel i sin tilgang til hvilke medier vi skulle have kontakt til og specielt hvilken rækkefølge. Hun lavede en meget ambitiøs presseplan og fulgte hele tiden også i weekends op på planen. Det lykkedes at få adgang til både lokale og landsdækkende medier. Det har været en uvurderlig markedsføring i både DR aftenshowet, TV2 Lorry og Ritzau – i alt fik vi spredt nyheden ud på ialt 47 medier.

Flemming Servais

CEO / ASAP APS & Skimmelteam

Det har været en befrielse at arbejde med Mette. Jeg har sluppet for noget af det, jeg synes er allersværest og har kunnet koncentrere mig om ting, jeg er bedre til. Mit emne er tungt og tabu-belagt. Det har ikke været noget problem for Mette, og netop det er rart at møde, når man står med en skrøbelighed i forhold til selve det at være (ny) forfatter. På trods af at Mette kom sent ind i processen, har hun sikret mig taletid i lokalaviser, i et ugeblad og på TV.

Pia Ryding

Forfatter og foredragsholder

Jeg har samarbejdet med Mette Bau. Mette forstår kompleksiteten af en opgave og gør dette til let forståligt stof, uden at miste den videnskabelig kvalitet. Processen har været meget struktureret med klare budskaber. Det er en stor hjælp når budskabet skal formidles.  Mette har en meget venlig fremtoning og har gennem læringsprocessen givet os nye vigtige værktøjer, som kan benyttes til lignende opgaver.

Per Bendix Jeppesen

Lektor, PhD, Aarhus Universitet, Inst for Klinisk Medicin

Vi indledte et samarbejde, da Danmark i februar 2020 for første gang skulle have besøg af et K-pop-band fra Sydkorea. Bandets besøg gav os en oplagt mulighed for at synliggøre AllinKpop ved en målrettet PR-indsats, men vi havde brug for hjælp, både til mediekontakt og til forberedelse før interviews. Det fik vi i den grad fra Mette! Hun er utrættelig, er på konstant, og så har hun et super stærkt netværk. Det er hendes fortjeneste, at var fik omtale i Go’ Morgen DK, DR P1 Kultur, CityAvisen og i Tv Avisen på DR. Mettes medietræning gav os en sikker platform for de forskellige interviews, og vi giver hende vores varmeste anbefalinger. Man er i rigtig gode hænder, når man har event, nyhed eller lignende med potentiel medieinteresse.

Mette Kidal og Lars Christiansen

Ejere af AllinKpop

Mette er “på”. I det øjeblik du sætter dig ned og tager en snak med hende, kommer der input, der med det samme gør en forskel. Hun er super dedikeret og brænder for det, hun laver. Det mærkes og hendes kommunikative skills og formidlingsevne er helt i top. Jeg er helt sikker på at hun kan gøre en forskel i din virksomhed.

Christopher Schmitz

direktør Komphash

Vi har brugt Mette Bau som kommunikations konsulent i Projekt Q-Værk. Vi har oplevet Mette som en utroligt effektiv kommunikations konsulent, der har haft et skarpt øje for at få de væsentligste detaljer frem i vores kommunikationsmateriale og en god sans for, hvordan vi har kunnet skabe den bedste kontakt til vores målgruppe. Derudover har Mette arbejdet meget effektivt med at få skabt god presseomtale for vores projekt. Vi giver vores bedste anbefalinger med herfra.

Lisanne Henriksen

projektleder i projekt Q værk

Vi har haft Mette Bau inde over vore to seneste udgivelser. Det har været en berigende oplevelse for såvel forfattere som for forlaget. Mette er en kæmpe kapacitet på området. Hun har en stor viden om faglitteratur som genre, desuden har hun, qua sit lange arbejde indenfor området og sine tidligere resultater, et unikt netværk. Det er vigtigt, når et mindre fagprodukt skal sendes godt fra land.

Bo Mollerup

direktør socialt Lederforum

Min bog lå klar til at blive udgivet, men jeg anede ikke hvordan jeg skulle få den omtalt i medierne. Men så fik jeg fat på Mette Bau, og derefter kom der styr på det hele. Mette havde overblikket og kontakten med forskellige medier. Vi fik mange fine aftaler med bla. DR, Radio 24/7, P1, Vores Børn. Jeg ville aldrig kunne have gjort det uden Mette og bogen ville ikke have fået så godt et salg, hvis det ikke var for Mette. Jeg kan på det varmeste anbefale Mette Bau i forhold til PR. Hun er super effektiv, har styr på aftaler, er nem at få fat på, og så gør det jo ikke noget at hun er hyggelig og nem at arbejde sammen med.

Smilla Lynggaard

Forfatter til: Slut fred med dit viljestærke barn-og dig selv!

Mette er en rigtig teamplayer, en ansvarsbevidst, struktureret og effektiv person, der ikke bange for at tage egne initiativer og stå på mål for dem. Mette beskæftiger sig med udarbejdelse af artikler til temaer og aktuel journalistik i lokalområdet og har været tilknyttet Gladsaxe Bladet som freelancejournalist. Arbejdet omfatter, ud over opsøgende journalistik, også disponering og prioritering af redaktionelt indhold med redaktionen og produktionsafdelingen. Ligeledes koordineres opgaverne med fotograf og salgsafdeling. Jeg kan på det varmeste anbefale Mette.

Mette Hviid

Direktør & Ansvarshavende redaktør / Gladsaxe Bladet

Jeg har arbejdet sammen med Mette i forhold til kommunikation omkring hørehæmmede børn. Det gælder både artikler, møder og politisk arbejde. Mette er effektiv og dybdegående i hendes analyse af fagligt stof som både har medicinsk, teknisk og pædagogisk karakter. Hun er særdeles god til at finde vinkler på fagligt stof som stiller spørgsmålstegn ved eksisterende systemer og hendes arbejde har ført til væsentlige ændringer for hørehæmmede børns vilkår i Danmark. Mette har fagligt mod på kommunikative opgaver som kan provokere, og hun har satset sin egen umiddelbare personlige popularitet for at kommunikere et større budskab, og derfor har Mette opnået stor respekt indenfor området pædiatrisk cochlear implantation i Danmark.

Lone Percy-Smith

Cand. Mag. Audiologpæd, forsker & ekspert / Børn med cochler implantater

Mette Bau havde en opgave med journalistik og PR arbejde for Industriens Branchearbejdsmiljøråd i forbindelse med en kampagne. Mette er dygtig, leveringssikker og er særligt vidende indenfor arbejdsmiljø.

Anders Just Pedersen

Arbejdsmiljøchef / Dansk Industri (DI)

Vi vidste meget lidt om presseomtale, da vi skulle udgive vores første bog. Mette Bau hjalp os med at lægge en mediestrategi, og derefter sikrede hun os omtale i mange relevante medier. Vi endte med over 30 medieaftaler på få uger. Lige fra Go´Morgen Danmark, TV2 Nyhederne, BT og Jyllandsposten til mere smalle medier som Dagens Medicin, Ingeniøren og SINDbladet. Mette har taget initiativ hele vejen igennem og spillet masser af bolde, som vi kunne gribe. Hun har været en vigtig rådgiver og sparringspartner omkring mulighederne og selve pressedækningen. Vi oplever Mette som en pr-konsulent, der sætter høje mål og går efter succes – også når vi som kunde selv har tvivlet. Mette har vinklet budskaberne præcist og præsenteret dem meget målrettet til medierne.  Vi har været meget positivt overraskede over, hvor godt det har virket. Inden vi har haft kontakt med medierne selv, har Mette stået klar med professionel og præcis rådgivning om det at begå sig i pressen. Det har været guld værd. Mette har overholdt alle aftaler og deadlines. Hun har hele tiden holdt os ajour omkring opgaven, og det har givet os et meget trygt samarbejde.

Jesper Karle og Lars Aakerlund

Direktører / PPclinic

Baseret på Mettes PR indsats er min bog (og mit arbejde) blevet omtalt i: P1 Morgen, DR LevNu, Psykolog Nyt, Socialrådgiverens fagblad og Magasinet Liv og Sjæl. Vi har også skrevet en kronik. Samarbejdet har ikke kun resulteret i medieomtale, men har også har lært mig utroligt meget om kommunikation og medier. Jeg er blevet skærpet på min skriftlige formidlingsstil. Jeg føler det som om, at jeg reelt set har været på et formidlingskursus. Samarbejdet har været meget givende, inspirerende og har udfordret mig lige tilpas. Mette er seriøs, dynamisk og arbejder i et højt tempo og med stor indlevelse. Hun er desuden et sympatisk, kreativt og meget engageret menneske. Jeg oplevede en autentisk og meget ærlig samarbejdspartner.

Anne Agerbo

Selvstændig psykolog og ejer / www.actinlife.dk

Jeg har haft stor glæde af Mette Bau i forbindelse med at få sat mere kant på min virksomhed. Mette har en coachende og nærværende tilgang, som har været med til at skabe det overblik og den ramme jeg eftersøgte.

Camilla Clausen

Move2passion

PR for Damgaard Brødrenes bog “Fra Damgaard til Microsoft” – endte blandt andet i Børsen og Go´Morgen Danmark.

Brødrene Damgaard

Jeg har som projektleder for udarbejdelsen af en ny håndbog om arbejdsmiljøhåndbog for vagter haft fornøjelsen af at samarbejde med Mette Bau. Mette har forfattet håndbogen på bagrund af input fra branchens parter. Udover at være en dygtig formidler, har jeg haft stor gavn af hendes sans for struktur, evne til processtyring, hendes gode overblik og tiltalende personlighed. Disse egenskaber har været til stor hjælp og inspiration for mig som projektleder og til glæde for arbejdsgruppen i øvrigt.

Christina Raby

Konsulent / Dansk Industri

Mette Bau var hurtig til at sætte sig ind i formålet med min bog og skrev en glimrende pressetekst til mig. Mette overbeviste mig om, at jeg skulle skaffe en udtalelse fra en læser til bogens bagside, hvilket virkelig var et løft. Takket være Mettes gode kontakt til livstilmagasinet Liv&Sjæl fik hun her en fem siders artikel om min bog.

Anne Grethe Pind

kunstmaler, civilingeniør, Galleripind.dk, forlaget-pind.dk

Jeg har benyttet Mette Bau som PR rådgiver i forbindelse med min stressforskning og mediedækning af denne.

Når man udkommer med et kontroversielt studie og gerne vil have fokus på dette i medierne, havde jeg brug for at få en PR strategi og ikke mindst praktisk vejledning i hvordan medierne skulle tilgås.
Mette havde fra start af samarbejdet en særdeles professionel tilgang til opgaven, og gennem en strategiworkshop blev det klart hvorledes budskaberne skulle formuleres og ikke mindst omsættes i praktik.
Mette udarbejdede en strategi og meget konkret plan for hvordan og hvilke medierne skulle tilpasses til de enkelte medier. Mette bistod med at udarbejde pressemeddelse, sørge for kontakt til de udvalgte medier og korrigere hele tiden planen udefra den feedback der kom fra både medie og jeg.

Resultatet udeblev ikke; Indsatsen har skabt artikler i en lang række magasiner og aviser, og interview i P1 morgen og deltagelse i TV2 Go´morgen Danmark.
Jeg har valgt at fortsætte samarbejdet og involvere min virksomhed, MINDstrain og vi fortsætter samarbejdet med Mette og kan kun anbefale at benytte Mette’s kompetencer i forbindelse med PR.

Stig Sølvhøj

Ph.D., Associate Professor

Hun kan skrive så man forstår det, og så er Mette knivskarp på kommunikation og formidling. Fik jeg fortalt, at hun også arbejder systematisk og struktureret? Hun har blik for forskellige målgrupper, med en nærmest naturlig evne til at sætte sig i deres sted og indkredse hvad der virker.

Jan Toft Rasmussen

Dansk Metal

Jeg har haft fornøjelsen af at have deltaget i en række medietrænings sessioner med Mette. Det har været et meget lærerigt og givende forløb. Jeg har formået at udviklet mig fagligt og personligt hver gang. Mette har også formået at hjælpe mig med at udfordre mig selv, og rykke mine grænser under trygge og behagelige rammer. Mette har ikke bare givet mig de rette værktøjer til at agere i en medie sammenhæng, men også andre aspekter af arbejds- og privatlivet.

Safaa Mohamed Ali

projektleder Væksthusets Forskningscenter

Mette hjalp mig med at få min nye bog ‘Når alle masker falder’ i medierne. Hun fangede hurtigt pointen i historien og lavede et knivskarpt pressepitch, som vi brugte til både de store landsdækkende og ligeledes de små lokale medier. Mette har givet mig rigtig god rådgivning omkring pressearbejdet, så jeg føler mig nu rigtig godt klædt på til fremover.

Thomas de Oliveira

coach og forfatter

Mette har haft til opgave at lave PR og få skabt omtale af et af vores projektter, hvilket kan være vanskeligt da projektet er inden for et niche-område. Mette leverer resultater, og det har i forbindelse med projektet betydet mange og gode artikler i store landsdækkende og anerkendte medier, som jeg aldrig var kommet i nærheden af at få publiceret uden Mette´s indsats. I forbindelse med samarbejdet har Mette været en vigtig og god sparringspartner, da hun ser muligheder, hvor jeg aldrig selv ville have kigget. Hun er god til at tænke ud af boksen. Hun er skarp, analytisk og målrettet. Jeg kan på det varmeste anbefale andre at benytte Mettes evner, og få glæde af hendes drive og professionalisme som altid leveres med et smil.

Rene Kongedam

strategisk koordinator Danaflex

Mette har hjulpet os med at få skabt opmærksomhed om vores bog ”Når udviklingshæmmede sørger. Bogens emne kan umiddelbart synes at appellere til en smal læserskare, og Mette har hjulpet os med at få fremdraget og tydeliggjort bogens almengyldighed og få den omtalt i en række fagblade og medie. Det er lykkedes rigtig godt, også selvom hun kom ind i processen, hvor bogens nyhedsværdi var dampet af. Mette har lært os, at man skal ”være fremme i skoene”, når man skal markedsføre en bog, vække interesse med overskrifter, der undrer og provokerer og ringe op, så snart man får kontakt til et medie, der viser interesse. Det har været ”en gave”, som har givet os mod til selv at skabe yderligere kontakter.

Susanne Hollund og Line Rudbæk

Socialpædagog og præst

Det var virkelig fedt at tale med dig Mette. Du er en rigtig god interviewer, meget kompetent! Interviewet var en rigtig god oplevelse. Jeg følte mig tryg og du stillede nogle gode og relevante spørgsmål, som jeg skulle reflektere over. Jeg oplevede også, at du forholdt dig til mine svar undervejs, og det er dejligt.

Andrea Hejlskov

Forfatter og foredragsholder

Mette kan noget helt særligt med ord. Jeg er imponeret over den måde Mettes får essensen frem i teksterne, samtidig med at de er lette at læse og forstå. Hun er ekspert i at gøre folk nysgerrige, så de får lyst til at læse mere. Min hjemmeside var fyldt med gentagelser, tungt sprog og meget bla bla bla-tekst. Der var mange besøgende på min hjemmeside, men de blev ikke hængende, og klikkede ikke rundt for at få mere information. Mette har skrevet helt nye tekster til min hjemmeside og det betød, at der pludselig er flere kunder, der ringer og bestiller tid. Det er jeg meget taknemlig over, fordi jeg ikke har noget markedsføringsbudget, så alt salg er via hjemmesiden og mund til mund metoden. De nye tekster gør også at de besøgende læser alle siderne på hjemmesiden, og jeg får flere over på min facebook-side. Jeg bruger også Mette, når jeg blogger og skriver nyhedsbreve. Det at skrive, er ikke min spidskompetence, så det har taget mig lang tid at komme ud over rampen med mit budskab til de rigtige kunder. Med Mettes hjælp bliver mit budskab meget tydeligere, og responsen er markant bedre. Mette er meget behagelig at arbejde sammen med, og hendes kreative hjerne kommer non stop med nye idéer. Det har været en skøn proces og en fornøjelse at arbejde sammen med Mette.

Shirley Slaney Maisted

Indehaver / Sund Hud.nu

Mette har skrevet materiale til vores forbrugermagasin Phorum. Da industrien og vores produkter til tider kan virke komplekse, er det virkelig en fornøjelse at arbejde sammen med en, der kender til branchen, og sætter sig ind i de forskellige problematikker. Mette er god til at komme med forslag til at gøre materialet mere fagligt og interessant. Mette arbejder meget selvstændigt, hvilket vi klart ser som en fordel. Desuden er hun god til at afstemme forventninger undervejs for det bedste udfald. Vi vil helt klart anbefale Mette og vil gerne bruge hende igen.

Donna Dyg

Marketing Koordinator / Phonak Danmark A/S

Målrettet pr får en helt ny betydning, når det er Mette Bau, der står bag. Hun arbejder ekstremt struktureret, udvælger medier, sætter sig ind i hver enkelt og henvender sig på en måde, så indsatsen lykkes. Her er ikke noget med pligtaflevering af pressemeddelelser og standardskrivelser, men skarpt fokus på nye vinkler og muligheder. Hun løser sine opgaver på topprofessionel vis og har haft stor succes med at få hul igennem til mediespalter, sendeflader og andre spillere, som vi har villet nå. Det er utroligt, hvor langt hun kan nå med en pr-opgave, selv med smalle emner.

Heidi Korsgaard

Ejer / Skriveværkstedet og Forlaget Linje H

Mette Bau har hjulpet os med at lave en strategi for PR indsats på vores forskningsresultater og ikke mindst banet vej for, at vi er nået bredt ud i formidlingen af vores resultater. Mette er en helt fantastisk samarbejdspartner, som er effektiv, målrettet og samtidig en meget behagelig samarbejdspartner, man altid kan regne med. Hun går 110 pct. ind i opgaven med ildhu og engagement. Mette har været utroligt hurtig til at se potentialet i vores materiale og få det vinklet skarpt. Hun har sikret os omtale i en lang række medier lige fra landsdækkende TV (TV-avisen på DR, TV2 NEWS), landsdækkende radio (P1 Morgen, P3 Nyheder, P4 Nyheder, Radio 24/7), landsdækkende aviser, lokalaviser, lokalradio, fagblade etc. På en enkelt af PR-opgaverne nåede vi omtale i over 46 medier. Det var langt ud over, hvad vi selv havde forventet, men viser også, at Mette sætter barren meget højt og har et meget skarpt blik for, hvad der er muligt at nå. Vi har brugt Mette i alle dele af processen. Mette har altid stået fuldstændig klar i kulissen, når mediedækningen har gået løs – og det har givet stor tryghed at vide, at hun hele tiden står klar, hvis der er behov for at vende noget – også i hektiske situationer. Det er utroligt nemt og trygt at samarbejde med Mette. Hun er altid top-forberedt, og hun ved præcis, hvad hun vil have fra vores side til møder mv. Hun er uovertruffen til at forudsige, hvad medierne vil efterspørge i forskellige situationer, og hvad der er med til at øge sandsynligheden for en vellykket PR-indsats. Ud over at Mette er topprofessionel har det også været fantastisk at dele vores PR-oplevelser med hende – når vi samarbejder med Mette føler vi, at hun er en del af huset.

Charlotte Hansen

Forskningschef / Væksthusets Forskningscenter

Mettes PR indsats har ganske enkelt betydet, at vi kom i landsdækkende medier. Det var ikke lykkedes os at få vores budskab så bredt ud uden hendes hjælp. Vi endte i både TV, radio og i Politiken. Mette fandt hurtigt de vinkler, vi kunne bruge i medierne. Og fordi hun forstår de redaktionelle processer i medierne, kan hun på få arbejdstimer få placeret  historierne de rette steder. Mette er utrolig behagelig og professionel at arbejde sammen med. Hun forventningsafstemmer fra start og skitserer alle processer og arbejdsdelinger. Det betyder, at alle er klar på opgaven. Hun er lyttende og forstår at systematisere tanker og ideer og konkretisere det til forståelige budskaber.  

Margrethe Wivel

Forstander / Settlementet