Mette Bau – kvinden bag

Jeg bliver grebet af ord og griber selv ord. Sådan har det altid været.

Alt hvad vi gør  i vores arbejdsliv og i vores privatliv, er på en eller anden måde styret af budskaber og ord – nogle gange lykkes de godt – andre gange mindre godt.

Som virksomhed har I brug for at kommunikere skarpt til jeres målgruppe – det er et grundlæggende vilkår for, at I får succes. Uanset hvad jeres ydelse er. Derfor skal I kommunikere jeres historie skarpt, så jeres målgruppe ved præcis hvorfor de skal vælge jer, hvad I står for, hvad de kan regne med osv.

Alle virksomheder har værdifulde historier. De venter bare på at blive fortalt

Uanset hvad jeg løser for dig – er min journalistiske viden det fundament, der løfter dig og din virksomhed det rigtige sted hen. Din målgruppe vil vide præcis, hvorfor de skal vælge dig.

Når de rigtige ord, når ud til de rigtige mennesker, på de rigtige tidspunkter – sker der noget fantastisk. Mine kunder oplever succes og værdi i deres virksomhed, fordi deres ord og budskaber bliver forstået.

Jeg har set og oplevet, hvordan ord og gode historier kan flytte bjerge, både i min egen virksomhed og for de kunder jeg har har og har haft. Og det er min drivkraft. At rykke noget … med ord.

Som samarbejdspartner er jeg tæt på dig. Jeg holder en tæt kontakt og arbejder hurtigt. Jeg siger kun ja til opgaver, som jeg kan løfte 100 %. Jeg informerer løbende og holder alle ajour hele tiden. Derfor vælger mine kunder mig fremfor store bureauer.

Læs hvad mine kunder fortæller om samarbejdet med mig her.

Find mig også på Linkedin, hvor mange kunder har lagt referencer på vores samarbejde.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med strategien, tankerne og ordene.

Bedste hilsner

Mette

Mette Bau
PR konsulent,
kommunikationsrådgiver & journalist

Kontakt mig i dag