Medietræning

Skal du interviewes i medierne?

Dit omdømme og din troværdighed er altid på spil, når du optræder i medierne. Og det er næsten en naturlov, at du ændrer adfærd så snart, der står en journalist overfor dig. Du bliver nervøs og er måske usikker på om du får sagt det rigtige og husker alt.

Et par timers medietræning gør dig mere sikker på dine budskaber uanset om du skal på tv, i radioen eller tale med en journalist angående en skreven artikel.

Jeg guider og rådgiver omkring din performance, så du ved præcis, hvad du skal lægge vægt på, og hvordan dit kropssprog og din fremtoning bør være.

Du bliver i stand til at:

  • være rolig inden og under interviewet.
  • fortælle de vigtige budskaber klart og tydeligt.
  • fremstå professionelt.

Jeg bruger min journalistiske viden og min coachuddannelse når jeg medietræner.

Safaa Mohamed Ali, Projektleder i Væksthusets Forkningscenter: “Jeg har haft fornøjelsen af at have deltaget i en række medietrænings-sessioner med Mette. Det har været et meget lærerigt og givende forløb. Jeg har formået at udviklet mig fagligt og personligt hver gang. Mette har også formået at hjælpe mig med at udfordre mig selv, og rykke mine grænser under trygge og behagelige rammer. Mette har ikke bare givet mig de rette værktøjer til at agere i en medie sammenhæng, men også andre aspekter af arbejds- og privatlivet.”