(+45) 25 62 25 42 skrivtil@mettebau.dk

Referencer

Referencer

PR for bog

Mette har hjulpet os med at få skabt opmærksomhed om vores bog ”Når udviklingshæmmede sørger – en bog om tab, sorg og trøst”. Bogens emne kan umiddelbart synes at appellere til en smal læserskare, og Mette har hjulpet os med at få fremdraget og tydeliggjort bogens almengyldighed og få den omtalt i en række fagblade og medie. Det er lykkedes rigtig godt, også selvom hun kom ind i processen, hvor bogens nyhedsværdi var dampet af.

Da vi udgav bogen, havde vi nok lidt troet, at den ”ville sælge sig selv”, fordi den handler om et emne, som ingen før har skrevet om og et emne, som vi selvsagt synes er meget relevant. Hurtigt forstod vi dog, at det er nødvendigt at fokusere målrettet på markedsføring, og her var det skønt at arbejde sammen med Mette. Hun var rigtig skarp til, i en dialog med os, at få præciseret i korte og opsigtsvækkende overskrifter, hvad det særlige ved vores bog er, og hvorfor det er vigtigt at læse den. I samspil med os lavede hun en liste over medier og fagblade, hvor det var relevant at få bogen omtalt, og dernæst sørgede hun for at vække de pågældende medier og fagblades interesse.

Mette har lært os, at man skal ”være fremme i skoene”, når man skal markedsføre en bog, vække interesse med overskrifter, der undrer og provokerer og ringe op, så snart man får kontakt til et medie, der viser interesse. Det har været ”en gave”, som har givet os mod til selv at skabe yderligere kontakter.

Endelig har Mette gennem processen løbende gjort os opmærksom på, om der dukkede emner op i nyhedsmedierne, som vores bog kunne være en replik til, og hun har været oprigtigt interesseret både i vores emne og i hvordan det gik med de forskellige interviews og omtaler vi har fået. Derudover har hun ringet, sendt små hilsener, ideer og pep-talks undervejs.

Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse at samarbejde med Mette, og der er ingen tvivl om, at vi vil gøre det igen, hvis vi skriver endnu en bog – og næste gang skal hun være med i processen helt fra før bogen bliver udgivet.
Susanne Hollund,
Socialpædagog og Line Rudbeck, præst

PR rådgivning og udførelse

Mette Bau har hjulpet mig med at sprede kendskabet til min første bog Gaven i kritik.

For en som aldrig har prøvet PR før, var det en stor hjælp. Det har betydet, at min bog nu har fået en rigtig god og bred omtale i medierne – både aviser, dameblade, fagblade og TV.

Mette hjalp også med at planlægge mediestrategien og gav vejledning til, hvordan jeg skulle gribe min del af medielisten an, Do’s and Don'ts.

Det gjorde det overskueligt og nemt for mig. Mette arbejder hurtigt, effektivt og med et stort overblik.

Ingen tvivl om at hun kender branchen godt indefra. Jeg giver Mette mine bedste anbefalinger.  
Maj Bjerre,
Strategisk rådgiver / Gaven i kritik

Omtalt på DR

Min bog lå klar til at blive udgivet, men jeg anede ikke hvordan jeg skulle få den omtalt i medierne. Men så fik jeg fat på Mette Bau, og derefter kom der styr på det hele.

Mette havde overblikket og kontakten med forskellige medier. Vi fik mange fine aftaler med bla. DR, Radio 24/7, P1, Vores Børn.

Jeg ville aldrig kunne have gjort det uden Mette og bogen ville ikke have fået så godt et salg, hvis det ikke var for Mette.

Jeg kan på det varmeste anbefale Mette Bau i forhold til PR. Hun er super effektiv, har styr på aftaler, er nem at få fat på, og så gør det jo ikke noget at hun er hyggelig og nem at arbejde sammen med.
Smilla Lynggaard
Forfatter til: Slut fred med dit viljestærke barn-og dig selv!

Om at være kilde

Det var virkelig fedt at tale med dig Mette. Du er en rigtig god interviewer, meget kompetent! Interviewet var en rigtig god oplevelse. Jeg følte mig tryg og du stillede nogle gode og relevante spørgsmål, som jeg skulle reflektere over. Jeg oplevede også, at du forholdt dig til mine svar undervejs, og det er dejligt.
Andrea Hejlskov
Forfatter og foredragsholder

Om at være kilde

At møde Mette Bau første gang og blive interviewet af hende er en oplevelse. Hendes engagement og dynamik er smittende, og man mærker fra første færd, at man er i gode hænder. Hun giver sig tid til at spørge og lytte, uden at det minder om et forhør, og man er straks på bølgelængde. Resultatet i form af den færdige artikel er næsten perfekt og bliver det med ganske små tilføjelser. Mette er både herlig og hæderlig, og jeg ville ønske, at jeg en anden god gang havde noget at fortælle hende og læserne.
Jacob Ludvigsen
Journalist, forfatter, igangsætter og idémand

Redaktionelt arbejde – artikler til lokalavis

Mette er en rigtig teamplayer, en ansvarsbevidst, struktureret og effektiv person, der ikke bange for at tage egne initiativer og stå på mål for dem. Mette beskæftiger sig med udarbejdelse af artikler til temaer og aktuel journalistik i lokalområdet og har været tilknyttet Gladsaxe Bladet siden oktober 2012 som freelancejournalist. Arbejdet omfatter, ud over opsøgende journalistik, også disponering og prioritering af redaktionelt indhold med redaktionen og produktionsafdelingen. Ligeledes koordineres opgaverne med fotograf og salgsafdeling. Jeg kan på det varmeste anbefale Mette.
Mette Hviid
Direktør & Ansvarshavende redaktør / Gladsaxe Bladet

Hjemmesidetekster og webstrategi

Mette kan noget helt særligt med ord. Jeg er imponeret over den måde Mettes får essensen frem i teksterne, samtidig med at de er lette at læse og forstå. Hun er ekspert i at gøre folk nysgerrige, så de får lyst til at læse mere.

Min hjemmeside var fyldt med gentagelser, tungt sprog og meget bla bla bla-tekst. Der var mange besøgende på min hjemmeside, men de blev ikke hængende, og klikkede ikke rundt for at få mere information.

Mette har skrevet helt nye tekster til min hjemmeside og det betød, at der pludselig er flere kunder, der ringer og bestiller tid. Det er jeg meget taknemlig over, fordi jeg ikke har noget markedsføringsbudget, så alt salg er via hjemmesiden og mund til mund metoden.

De nye tekster gør også at de besøgende læser alle siderne på hjemmesiden, og jeg får flere over på min facebook-side.

Jeg bruger også Mette når jeg blogger og skriver nyhedsbreve. Det at skrive, er ikke min spidskompetence så det har taget mig lang tid at komme ud over rampen med mit budskab til de rigtige kunder. Med Mettes hjælp bliver mit budskab meget tydeligere, og responsen er markant bedre.

Jeg kan anbefale Mette til alle, der har brug for at tune sin business op. Tekster til hjemmesiden, salgsmateriale eller nyhedsbreve- det virker på salget.

Mette er meget behagelig at arbejde sammen med, og hendes kreative hjerne kommer non stop med nye idéer. Det har været en skøn proces og en fornøjelse at arbejde sammen med Mette, og jeg glæder mig til vores fremtidig samarbejde.

Mette er god for min business, og nu er jeg er fri for at slå knuder på mig selv for at få skrevet det nødvendige og kan derfor koncentrere mig om at forkæle mine kunder.
Shirley Slaney Maisted
Indehaver / Sund Hud.nu

Artikel til fagblad

Mette Bau fik til opgave at lave en spec. artikel til et fagblad. Efter en kort dialog og fremsendelse diverse materialer fik Mette frie hænder til at lave artiklen, og vi må sige at det fremsendte resultat levede fuldt op til vores forventninger.
Et stort plus at Mette virkelig sætter sig ind i produkterne samt effekten af produkterne. Vi vil helt klart bruge Mette en anden gang, og kan klart anbefale Mette.
Karsten Skytteløv
Direktør / Lydac Akustik

Foreningskommunikation – artikler & redigering

Mette Bau har skrevet artikler til – og redigeret vores medlemsblad. Hun er yderst professionel, engageret og vedholdende, når hun skal løse en opgave. Hun har fokus på opgaveløsningen i forhold til, hvad man som kunde ønsker at opnå. Hun informerer løbende undervejs og forventningsafstemmer. Det er med til at sikre et fælles fundament med høje standarder.

Vores forventninger er blevet mere end indfriet, og vi glæder os til et samarbejde fremover, hvor Mette er freelancejournalist og redaktør på vores medlemsblad.
Tanja Pihl Sandager
Projektleder i foreningen / deCIbel – Børn og unge med høretab

Kommunikation og debat indenfor sundhed

Jeg har arbejdet sammen med Mette i forhold til kommunikation omkring hørehæmmede børn. Det gælder både artikler, møder og politisk arbejde. Mette er effektiv og dybdegående i hendes analyse af fagligt stof som både har medicinsk, teknisk og pædagogisk karakter. Hun er særdeles god til at finde vinkler på fagligt stof som stiller spørgsmålstegn ved eksisterende systemer og hendes arbejde har ført til væsentlige ændringer for hørehæmmede børns vilkår i Danmark. Mette har fagligt mod på kommunikative opgaver som kan provokere, og hun har satset sin egen umiddelbare personlige popularitet for at kommunikere et større budskab, og derfor har Mette opnået stor respekt indenfor området pædiatrisk cochlear implantation i Danmark.

Jeg vil give Mette de varmeste anbefalinger til udførelse af enhver form for kommunikation skriftligt og mundtligt.
Lone Percy-Smith
Cand. Mag. Audiologpæd, forsker & ekspert / Børn med cochler implantater

Magasinartikel til virksomhed med høre- og kommunikationsløsninger

Mette har skrevet materiale til vores forbrugermagasin Phorum. Da industrien og vores produkter til tider kan virke komplekse, er det virkelig en fornøjelse at arbejde sammen med en, der kender til branchen, og sætter sig ind i de forskellige problematikker. Mette er god til at komme med forslag til at gøre materialet mere fagligt og interessant, og herved benytte sig af de mange fagpersoner på området, som hun kender. Mette arbejder meget selvstændigt, hvilket vi klart ser som en fordel. Desuden er hun god til at afstemme forventninger undervejs for det bedste udfald. Vi vil helt klart anbefale Mette og vil gerne bruge hende igen.
Donna Dyg
Marketing Koordinator / Phonak Danmark A/S

PR strategi og artikler

Mette har i flere sammenhænge skrevet artikler til lokalavisen, omkring de ting jeg laver i mit firma. Hun formår at formidle mine budskaber, så de forbliver intakte, og præcis som jeg har udtalt dem. Det er vigtigt for mig, fordi der for mig ofte er et budskab i det enkelte ord eller vending, jeg vælger at bruge.

Mette er en varm, effektiv og ihærdig kvinde, der er rigtig rar at samarbejde med, fordi hun kan sætte sig ind i min passion, og tror på det jeg laver. Hun er god til at se hvilke sammenhænge det jeg laver kan bruges i, og hvor det vil være smart for mig at ”lægge billet ind”. Derfor var det også helt naturligt for mig, at det var Mette, der skulle hjælpe mig med PR-plan i forhold til bogudgivelse og andre tiltag i mit firma. Mette stiller de helt rigtige spørgsmål – indimellem nogen der lige kræver lidt mere tænketid før jeg kan svare. Det er godt, fordi det betyder, at jeg får tænkt mig godt om i forhold til hvor jeg gerne vil hen, med det jeg laver.

Jeg oplever Mette som en god sparringspartner, der med udgangspunkt i mine ønsker har givet mig et godt overblik og en konkret PR-strategi ift hvordan jeg fremadrettet kan handle, for at nå mine mål. Jeg har desuden fået helt konkrete eksempler på hvordan man laver et pitch, opbygning af pressesite, info om hvornår og hvordan de forskellige medier helst kontaktes. Jeg kan varmt anbefale Mette.
Lena Dyreborg
Socialpædagogisk konsulent og coach

Få din bog i medierne

At nå igennem til medierne er ikke let, men det gør Mette Bau. Mette tog sig an opgaven at få min nye bog omtalt i medierne. Vi valgte 10 medier og fik omtale i 7, hvilket for mig var et fantastisk resultat. Hun opfatter hurtigt opgaven, formålet og skriver tekster der fænger og hvor jeg som kunde med det samme følte tillid. Mette arbejder struktureret, sætter op og holder aftaler og deadlines. Skal du have en opgave løst i forhold til tekst eller medier så vil jeg varmt anbefale Mette – hun får det ikke bare gjort, det bliver også rigtig godt
Ulrika Færch
forfatter, familierådgiver

PR for større organisation

Mette Bau havde en opgave med journalistisk og PR arbejde for Industriens Branchearbejdsmiljøråd i forbindelse med en kampagne. Mette er dygtig, leveringssikker og er særligt vidende indenfor arbejdsmiljø.
Anders Just Pedersen
Arbejdsmiljøchef / Dansk Industri (DI)

Målrettet PR for forlag

Målrettet pr får en helt ny betydning, når det er Mette Bau, der står bag. Hun arbejder ekstremt struktureret, udvælger medier, sætter sig ind i hver enkelt og henvender sig på en måde, så indsatsen lykkes. Her er ikke noget med pligtaflevering af pressemeddelelser og standardskrivelser, men skarpt fokus på nye vinkler og muligheder. Hun løser sine opgaver på topprofessionel vis og har haft stor succes med at få hul igennem til mediespalter, sendeflader og andre spillere, som vi har villet nå. Det er utroligt, hvor langt hun kan nå med en pr-opgave, selv med smalle emner.
Heidi Korsgaard
Ejer / Skriveværkstedet og Forlaget Linje H

Dobbeltopslag i Søndagsavisen

Mette er helt igennem fantastisk, hun er super effektiv, hun skaber resultater på en meget cool og ansvarlig måde og hun er utrolig behagelig at arbejde sammen med. Jeg kunne ikke have gjort det så godt uden hende, da jeg udkom med min første bog Sluk Emhætten – Træn hjernen og træf bedre beslutninger”. Mette får hermed mine varmeste anbefalinger!”

Bogen endte i blandt andet Go´Morgen Danmark, Alt for damerne, Magasinet Psykologi og Magasinet Liv og Sjæl og de ringede fra Søndagsavisen, da de havde set Rikke Østergård på Tv.
Rikke Østergaard
Erhvervssociolog 

Omtale i over 30 medier

Vi vidste meget lidt om presseomtale, da vi skulle udgive vores første bog. Mette Bau hjalp os med at lægge en mediestrategi, og derefter sikrede hun os omtale i mange relevante medier. Vi endte med over 30 medieaftaler på få uger. Lige fra Go´Morgen Danmark, TV2 Nyhederne, BT og Jyllandsposten til mere smalle medier som Dagens Medicin, Ingeniøren og SINDbladet.

Mette har taget initiativ hele vejen igennem og spillet masser af bolde, som vi kunne gribe. Hun har været en vigtig rådgiver og sparringspartner omkring mulighederne og selve pressedækningen. Vi oplever Mette som en pr-konsulent, der sætter høje mål og går efter succes – også når vi som kunde selv har tvivlet. Mette har vinklet budskaberne præcist og præsenteret dem meget målrettet til medierne.  Vi har været meget positivt overraskede over, hvor godt det har virket. Inden vi har haft kontakt med medierne selv, har Mette stået klar med professionel og præcis rådgivning om det at begå sig i pressen. Det har været guld værd.

Mette har overholdt alle aftaler og deadlines. Hun har hele tiden holdt os ajour omkring opgaven, og det har givet os et meget trygt samarbejde. Vi vil til hver en tid anbefale Mette Bau til andre virksomheder eller forfattere, der måtte have brug for hjælp til pr.
Jesper Karle og Lars Aakerlund
Direktører / PPclinic

Tv, radio og Landsdækkende avis

Mettes PR indsats har ganske enkelt betydet, at vi kom i landsdækkende medier. Det var ikke lykkedes os at få vores budskab så bredt ud uden hendes hjælp. Vi endte i både TV, radio og i Politiken. Mette fandt hurtigt de vinkler, vi kunne bruge i medierne. Og fordi hun forstår de redaktionelle processer i medierne, kan hun på få arbejdstimer få placeret  historierne de rette steder.

Mette er utrolig behagelig og professionel at arbejde sammen med. Hun forventningsafstemmer fra start og skitserer alle processer og arbejdsdelinger. Det betyder, at alle er klar på opgaven. Hun er lyttende og forstår at systematisere tanker og ideer og konkretisere det til forståelige budskaber.  
Margrethe Wivel
Forstander / Settlementet

Tekster til ny hjemmeside

At arbejde sammen med Mette har været en stor fornøjelse. Mette opfatter hurtigt, stiller skarpt og teksterne til min hjemmeside er formuleret klart og præcist. Hun har været dygtig til at sætte sig ind i mit fagområde og samtidig god til at stille dybdegående spørgsmål, således at de endelige tekster virkelig har bragt mit budskab igennem.

Mette arbejder meget professionelt; afstemte forventningerne, gav et konkret tilbud, overholdte de aftalte tider og leverede et helt igennem super produkt. Jeg vil anbefale andre at gøre brug af Mettes fantastiske kompetencer og næste gang jeg skal have en løst en opgave, er det Mette jeg kontakter.
Charlotte Ekman
Klinisk diætisk og coach

Workshop om kommunikation og salg

I november 2016 afholdt Mette Bau en workshop om indirekte salg for alle ansatte i PPclinic.

Mette havde sat sig grundigt ind i virksomhedens og medarbejdernes forudsætninger. Under workshoppen formåede hun at skabe en stemning af nysgerrighed og tryghed, som tillod hver enkelt at deltage aktivt. Det tror vi er væsentlige grunde til at dagen blev en stor succes.
Lars Aakerlund og Jesper Karle
Direktører / PPclinic

I TV på kort tid

I forbindelse med vores lancering af første bog bistod Mette Bau os med PR arbejdet. Vores nyhed kom igennem på flere større medier. Specielt bemærkelsesværdigt var at Mette hurtigt fik hul igennem til Go' Morgen Danmark, hvor vi fik mulighed for at demonstrere bogen live på TV.

Samarbejde med Mette forløber problemfrit og hendes progressivitet er højt værdsat hos os i Books & Magic.
Mark Folkenberg
CEO / Books & Magic

PR for virksomhed og bog

Baseret på Mettes PR indsats er min bog (og mit arbejde) blevet omtalt i: P1 Morgen, DR LevNu, Psykolog Nyt, Socialrådgiverens fagblad og Magasinet Liv og Sjæl. Vi har også skrevet en kronik.

Samarbejdet har ikke kun resulteret i medieomtale, men har også har lært mig utroligt meget om kommunikation og medier. Jeg er blevet skærpet på min skriftlige formidlingsstil. Jeg føler det som om, at jeg reelt set har været på et formidlingskursus.

Samarbejdet har været meget givende, inspirerende og har udfordret mig lige tilpas. Mette er seriøs, dynamisk og arbejder i et højt tempo og med stor indlevelse. Hun er desuden et sympatisk, kreativt og meget engageret menneske. Jeg oplevede en autentisk og meget ærlig samarbejdspartner. Hun siger ”Nej, det tror jeg ikke virker, for mediet vil….. ” eller ”Det er altså vigtigt at du….” Det giver en stor grad af tryghed. Hun er samtidig meget lydhør over for ens grænser, muligheder og meninger.

Bortset fra at Mette med garanti er på min liste over samarbejdspartnere på fremtidige bogudgivelser, ser jeg en lang række områder hvor Mette vil kunne gavne mit arbejde i min virksomhed: ”Formidlingsstil og målgruppe-opmærksomhed” eller ”Branding og positionering”.
Anne Agerbo
Selvstændig psykolog og ejer / www.actinlife.dk

Over 46 omtaler på en opgave

Mette Bau har hjulpet os med at lave en strategi for PR indsats på vores forskningsresultater og ikke mindst banet vej for, at vi er nået bredt ud i formidlingen af vores resultater. Mette er en helt fantastisk samarbejdspartner, som er effektiv, målrettet og samtidig en meget behagelig samarbejdspartner, man altid kan regne med. Hun går 110 pct. ind i opgaven med ildhu og engagement. Mette har været utroligt hurtig til at se potentialet i vores materiale og få det vinklet skarpt.

Hun har sikret os omtale i en lang række medier lige fra landsdækkende TV (TV-avisen på DR, TV2 NEWS), landsdækkende radio (P1 Morgen, P3 Nyheder, P4 Nyheder, Radio 24/7), landsdækkende aviser, lokalaviser, lokalradio, fagblade etc. På en enkelt af PR-opgaverne nåede vi omtale i over 46 medier. Det var langt ud over, hvad vi selv havde forventet, men viser også, at Mette sætter barren meget højt og har et meget skarpt blik for, hvad der er muligt at nå.

Vi har brugt Mette i alle dele af processen – den første rådgivning i forhold til PR strategi, udarbejdelse af klar plan med klare tidsfrister og hvad der skal nås hvornår, banet vej til medier, indtaget rollen som den der koordinerer hele indsatsen, givet os sparring på den konkrete pressekontakt, fulgt mediedækningen når den går løs, til opsamling på hvordan det gik og evaluering af indsatsen. Mette har altid stået fuldstændig klar i kulissen, når mediedækningen har gået løs – og det har givet stor tryghed at vide, at hun hele tiden står klar, hvis der er behov for at vende noget – også i hektiske situationer.

Det er utroligt nemt og trygt at samarbejde med Mette. Hun er altid top-forberedt, og hun ved præcis, hvad hun vil have fra vores side til møder mv. Hun er uovertruffen til at forudsige, hvad medierne vil efterspørge i forskellige situationer, og hvad der er med til at øge sandsynligheden for en vellykket PR-indsats.

Ud over at Mette er topprofessionel har det også været fantastisk at dele vores PR-oplevelser med hende – når vi samarbejder med Mette føler vi, at hun er en del af huset. Hun deltager med fuldt engagement i både succes’er, fejringer og sparring.

Vi kan varmt anbefale Mette!
Charlotte Hansen
Forskningschef / Væksthusets Forskningscenter

Omtalt i 47 medier

Vi har brugt Mette Bau i forbindelse med promovering af vores Skimmelsvampehund. Mette Bau er meget professionel i sin tilgang til hvilke medier vi skulle have kontakt til og specielt hvilken rækkefølge. Hun lavede en meget ambitiøs presseplan og fulgte hele tiden også i weekends op på planen. Det lykkedes at få adgang til både lokale og landsdækkende medier. Det har været en uvurderlig markedsføring hvor 15 minutters eksponering i DR aftenshowet, TV2 Lorry og deling på Ritzau har medvirket til at vi fik spredt nyheden ud på ialt 47 medier.

Vi kan kun anbefale at bruge Mette Bau hvis budskabet skal ud til en bred kundekreds.
Flemming Servais
CEO / ASAP APS & Skimmelteam

Find dit budskab - skarp kommunikation

Jeg har haft stor glæde af Mette Bau i forbindelse med at få sat mere kant på min virksomhed.

Mette har en coachende og nærværende tilgang, som har været med til at skabe det overblik og den ramme jeg eftersøgte.

Mette er knivskarp og yderst kompetent og går du og overvejer at få din virksomhed i medierne, så er Mette valget. Jeg er ikke helt der endnu men er på vej og jeg slipper ikke Mette lige med det samme!

De varmeste anbefalinger af Mette Bau
Camilla Clausen
Move2passion

PR for Damgaard Brødrenes bog

PR for Damgaard Brødrenes bog "Fra Damgaard til Microsoft" - endte blandt andet i Børsen og Go´Morgen Danmark.
Brødrene Damgaard

Omtale af tabu-emne på tv og i aviser

Det har været en befrielse at arbejde med Mette. Jeg har sluppet for noget af det, jeg synes er allersværest og har kunnet koncentrere mig om ting, jeg er bedre til. Mit emne er tungt og tabu-belagt. Det har ikke været noget problem for Mette, og netop det er rart at møde, når man står med en skrøbelighed i forhold til selve det at være (ny) forfatter.

På trods af at Mette kom sent ind i processen, har hun sikret mig taletid i lokalaviser, i et ugeblad og på TV. Et kæmpe tak til Mette for det – og jeg glæder mig til næste gang.
Pia Ryding
Forfatter og foredragsholder

Kommunikation for Dansk Industri

Jeg har i løbet af 2017 som projektleder for udarbejdelsen af en ny håndbog om arbejdsmiljøhåndbog for vagter haft fornøjelsen af at samarbejde med Mette Bau.

Mette har forfattet håndbogen på bagrund af input fra branchens parter.

Udover at være en dygtig formidler, har jeg haft stor gavn af hendes sans for struktur, evne til processtyring, hendes gode overblik og tiltalende personlighed. Disse egenskaber har været til stor hjælp og inspiration for mig som projektleder og til glæde for arbejdsgruppen i øvrigt.

Til dem der har brug for en dygtige skribent, kan jeg varmt anbefale Mette Bau.
Christina Raby
Konsulent / Dansk Industri
TIlmeld nyhedsbrev